Ljuskällan – För en ljusare vardag

Bra ljus i badrummet

Handen på hjärtat så är det mest romantiska ljuset det sken som kommer från stearinljus. Men, för de tillfällen då långa bad eller avslappning inte finns att hinnas med är det mer lägligt att slå av och på en strömbrytare.

Smart med LED-lampor

LED lampor har en väldigt mycket längre livslängd än vanliga glödlampor, vilket gör att du kan placera in lamporna och sedan bara låta dem vara.

  • 50% av energin bli till ljus
  • Stöttlåliga och små
  • Lång livslängd på över 100000 timmar
  • Bättre ur miljösynpunkt då de inte innehåller några farliga metaller eller gaser

Renovera mera

Badrummet är det rums som om det är renoverat, gör så bostaden ökar mest i läge. Så att renovera badrummet är aldrig en dålig idé. Det finns ett hav av hantverkare som gör badrumsrenoveringar i stockholm och som har lång erfarenhet av yrket. Att hålla det vitt och fräscht gör även att du kan ta in mer fräcka lampor och låta dem synas. Tänk på det nästa gång du är på besök hos några vänner hur dem gjort och hur mycket ett badrum kan lyftas bara genom några enkla ingrepp. Våga ta i och våga tänka design utan att badrummet skiljer sig för mycket från de övriga rummen. Att ha fjällstugekänsla i vardagsrummet och futuristiskt i badrummet ger ingen behaglig känsla.