Ljuskällan – För en ljusare vardag

Den etnoskandinaviska trenden

Nytt och fräscht, här och där samt personligt och stilrent. Är det rörigt? Ja, man kanske enkelt kan säga att du kan tänka ungefär som när det kommer till mode: att det går att ha på sig väldigt mycket nu och det handlar om att lyfta fram sin personlighet även då man slaviskt kan följa olika trender. Och, det är när vi vet vad som gäller och vad som är inne som vi kan bryta mot dem. Men, denna text går inte ut på att tala om att du får klä in din lägenhet i vilka möbler du vill – för det vet du redan. Denna text handlar om att lyfta upp vad som är extra hett just nu så du kan välja om du vill följa dessa trender eller inte.

Trenderna för 2013

Om vi ska lyssna på vad Elle Interiör skriver, vilket vi självfallet ska, så handlar det om att multikulturtrenden är här och med det gäller det att vi ska lyfta in olika element i vårt boende för att kanske visa på världsvana och patriotism? Eller vad tror du? Pryd vardagsrummet med en Dalahäst på bordet och en Inka-mask hängandes på väggen. Och soffbordet? Ja, beroende på om du har mycket prydnadssaker kan det vara fint med ett enkelt och avskalat bord och är det tvärt om: att du har vita väggar och minimalism lyser igenom hela bostaden så kan det vara häftigt att du bryter av med ett bord som tar plats och som inte viker sig för Jantelagen. På Klubbkompis.se finner du ett stort utbud och du kommer garanterat inte att bli besviken. Det sista tipset för att få spridning är just att shoppa tyngre möbler online samt att besöka olika second handbutiker för att hitta fina prydnadssaker.

Lycka till med att skapa ditt drömhem och tänk på att lyssna på din egen röst och inte på de rådande trenderna för mycket.