Ljuskällan – För en ljusare vardag

Flytta till ljuset!

Att bo utomlands är en dröm som många har, eller har haft, och att genomföra något som en flytt utomlands är ofta något av det härligaste man gör i livet. Och om man faktiskt tar det där steget och investerar i ett hus eller en lägenhet i sitt favoritland gör man sig själv en otrolig tjänst, det är något som man verkligen aldrig kommer att ångra. Och hur kul är det inte att ha ett nytt hem att inreda i ett helt annat land?

Att ta sitt pick och packoch flytta till ett annat land gör massor av svenskar varje år. Drömmen om ett annat liv är ofta närvarande i vår vardag, speciellt när den härliga sommaren är över och regn och rusk knackar på dörren. Istället längtar man efter långa, ljusa dagar och varma kvällar i solnedgången, och det är inte så konstigt! Vi mår trots allt som bäst när vi är omringade av ljus och varmare klimat. Ett riktigt bra tips för den som verkligen är sugen på att flytta utomlands är att klicka in sig på http://www.lavin-estates.se/ för att skaffa en mäklare på till exempel Mallorca, eller Ibiza, två riktigt populära ställen för oss svenskar att flytta till. Så länge man har en mäklare så blir det mycket lättare att komma iväg, och de är till otroligt stor hjälp när det kommer till att hitta drömboendet.

  • Lite beroende på vilket land man flyttat till varierar klimatet mycket eller lite för hur det vanligtvis ser ut hemma i Sverige. De allra flesta väljer att flytta till varmare breddgrader, och ett mer solsäkert land där snö inte är en vanlig syn. Det är något man måste inreda efter! Det är väldigt ljust mitt på dagen, men i till exempel Spanien blir det mörkt rätt tidigt på kvällen, lite beroende på årstid. Snygga och bra lampor är alltså ett måste!
  • Att anamma kulturen dit man flyttat är alltid roligt, och att inreda som man gör på stället man flyttat kan göra att man känner sig som en i mängden. Alla platser har olika kultur och stilar, och man behöver såklart inte gå all in och släppa sin stil helt, men det kan vara kul att i alla fall ha lite grejer som passar in i ens nya lands stil.
  • Att ha ett gästrum är alltid en bra idé när man flyttar till ett annat land, för förhoppningsvis har man massor av familj och vänner som vill komma och hälsa på. För även om det är kul att lära känna människor dit man flyttat, så är det otroligt skönt när ens anhöriga har tid att komma ner till en.

Det är roligt att inreda sitt hem utomlands, mycket för att det ofta kan kännas som ett lite friare hem än det man bott i tidigare i Sverige. Som att man äntligen får släppa loss med färg såväl som form! Dessutom är det billigt att bosätta sig utomlands, och därför kan man ha lite mer pengar över att spendera på rolig inredning.