Ljuskällan – För en ljusare vardag

Ljust blir det med bra fönster

våren, åh du älskade vår – äntligen är du här. Som vi har  väntat, som vi har längtat. Att du nu är här och plingar på vår dörr är inget annat än underbara nyheter,och vi får bara hoppas att du håller dig kvar länge och väl innan du lämnar över till sommaren. För sommaren är ju härlig, men det är någonting speciellt med våren. Vi har länge levt med mörkret och plötsligt vaknar man till ljuset av solen, och ny energi sprider sig över våra kroppar.  Och ljus är otroligt viktigt för våra hem, vilket är viktigt att komma ihåg. Bra ljusinsläpp kan göra mycket för vårt välmående, och också väcka liv till vad som kanske annars känns som en tråkig inredning. Om du har turen bor du i ett hus som Dan och Jeanette, vilka man skriver om i en artikel här. Där har fokus varit mycket på ljus och man har valt stora fönster. Så här står det:

För att de stora fönstren inte skall värma upp huset alltför mycket, har Jeanette och Dan parerat med vita vertikalgardiner. De går att vinkla för exakt den ljusmängd man önskar för stunden.

Och med andra ord har de verkligen utnyttjat de fönster som finns, och sett vilka förutsättningar fönster kan innebära. Du kan göra samma sak, och om du tar kontakt med Fönsterexperterna kan de hjälpa dig med ett fönsterbyte så att ljusinsläpp står i fokus i ditt hem och du får den energi som du behöver. Även om du kanske inte kan bygga ett nytt hus som man gjort i artikeln, så kan du med säkerhet fixa till det lite extra med nya snygga fönster.