Ljuskällan – För en ljusare vardag

Säsongens trendigaste lampor

Att belysa hemmet med snygga lampor blir allt mer populärt. Och när det kommer till höstens trender på lampavdelningen ligger stilrena lampor och snygga ljuskällor högst på önskelistan.

lampor-belysning

När man ska inreda sitt hem är det oerhört viktigt att man även ägnar lite tanke åt belysningen. Rätt belysning kan nämligen skapa en väldigt mysig stämning i hemmet och det gäller att man väljer lampor efter rum.

”När det kommer till lampor så finns det otroligt många olika sådana och här handlar det om att välja rätt lampa för rätt rum.” Läs mer.

Men precis som med all inredning, väljer många även belysningen efter vad som är trendigt just nu. Och den senaste tiden har vi väldigt ofta sett att stilrena lampor tar plats i hemmet, skriver Sydöstran. Något annat som är väldigt trendigt just nu är lampor med synliga ljuskällor, där själva ljuskällan verkligen får stå i fokus. På grund av att man väljer lampor där ljuskällan är synlig, väljer de flesta att lägga lite mer pengar just på ljuskällan och riktigt snygga ljuskällor säljer väldigt bra för tillfället.

Trenden hänger med i jul

Nu till hösten när det blir mörkare säljer lampor bättre än på hela året. Dessutom är det så att många passar på att köpa belysning till julen och vad gäller julbelysningen går den i samma spår som den vanliga belysningen. Julbelysningen får nämligen också gärna vara väldigt stilren och designad. Dessutom är det så att stilrena ljusstakar är mycket mer trendiga än spretiga julstjärnor. För den som vill gå i det mer klassiska spåret i jul, finns självklart de sjuarmade ljusstakarna, som inte är fel.