Ljuskällan – För en ljusare vardag

Starta om på ny kula

Att flytta in i ett nytt hem har ofta samma effekt på de flesta, det är en spännande tid med möjligheter att inreda precis så som man alltid velat. Det är dock inte helt enkelt och när en talar om att flytta hemifrån så kan det pågå en massa idéer i huvudet som sedan är svåra att infria då det oftast inte finns ekonomi för att köpa helt nya möbler. Har man turen att faktiskt köpa en del nytt och inreda hela hemmet exakt så som man alltid önskat, ja då är det en bra idé att även slänga in en flyttfirma stockholm på arbetet att hjälpa till med flytten. Det listar hur en flytt går till på sin hemsida om tjänster och såhär står det:

·       Packning och packar upp

·       Demontering

·       Emballering

·       Lastning

·       Transport och loss

·       Monterar och möblerar

·       Kör bort gamla vitvaror samt övrigt skräp

Hur smidigt är inte det? Om en flyttar från sin gamla lya så är det guld värt att få hjälp med de praktiska delarna och bara fokusera på inredningen.

Glöm inte ljuset!

badrum som är inrett modernt

Innan du flyttar in är det smart att gå en rundvandring och leka med ljuset och hur det ska tillföras på ett bra sätt. De som har turen att kunna tillföra naturligt ljus kan skatta sig lyckliga då de flesta behöver artificiellt ljus och hjälp på vägen. Rita upp en inredningskarta som visar hur du tänker dig att det ska se ut i det nya huset och placera sedan ut ljuskällorna. Tänk på att tyger verkligen kan hjälpa till när det kommer till fönster, bland annat är det viktigt att kunna känna sig trygg i hemmet och vill man kunna gå runt insynsskyddad hemma så ska man kunna göra det utan att mörka ner helt och hållet. Smart är då att skaffa ljusa genomskinliga gardiner som släpper in ljuset men samtidigt inte släpper in blickarna, ett tips sådär inför flytten.