Ljuskällan – För en ljusare vardag

Styla om dina lampskärmar

Att ha ett vackert inrett hem är nog något de flesta drömmer om. Hur mycket pengar och tid man vill lägga ner på detta skiljer sig självklart väldigt mycket åt. Har man ett stort intresse för inredning så kommer det dock ofta naturligt att man lägger ner både tid och pengar på vackra saker och möbler till sin bostad. Många väljer att skapa egna inredningsdetaljer för att få ett så personligt och unikt inrett hem som möjligt. Hemmet symboliserar ju faktiskt vår person väldigt mycket och att ha ett hem, helt möblerat och inrett med IKEA är därför kanske inte så roligt och inspirerande.

Måla dina egna tavlor, klä om möbler eller soffkuddar i unika tyger som du älskar, hitta små vackra inredningsdetaljer på loppmarknader och second hand-butiker, måla golven vita för att ge mer ljus och rymd till ditt hem, dekorera dina lampskärmar med tyger, fransar eller pärlor etcetera. Klicka här för att hitta vackra pärlor och utsmyckningar till lampskärmar, soffkuddar eller smycken såklart.

Det finns massvis med småsaker man kan göra för att skapa ett personligt inrett hem som verkligen symboliserar din personlighet i färger och stil. I videon nedan får du tips på hur du stylar skärmarna på dina lampor.